AziëDestinationIndonesië

Indonesië 2019 – Dag 5

Donderdag 7-11-2019

Nu we een beetje aan de temperatuur en de tijden zijn gewend is het voor ons tijd om er uit te gaan. Deze ochtend was eerst even lekker uitslapen en alles op ons gemak doen. Aangezien we nog niet echt dingen gepland hebben, zien we wel waar en wat we gaan doen.

Dit jaar verblijven we dus bij onze neef. Aangezien hij vanuit thuis werk en niet veel mensen bij hem werken kan hij zelf de tijden bepalen. Onze oom werkt samen met mijn neef en is in de middag gekomen. De sfeer hier zit er goed in, er wordt gelachen en verhalen verteld over vroeger. Wat wel grappig is, is dat ze tussen het werken door gewoon karaoke zingen.

De rest van de dag moesten we nog een aantal boodschappen doen. Ik zou zelf licht gaan reizen, maar meestal nemen we voor de familie wel iets mee zoals chocola. Hier is het te duur om te kopen en is ook niet zo van goede kwaliteit.

Tijdens het shoppen heb ik ook nog een aantal zaken moeten regelen. Omdat we hier zeker 30 dagen zijn, is het handig om een andere simkaart te hebben voor whatsapp of mijn familie te kunnen bellen. het is voor toeristen heel moeilijk geweest om een simkaart te kopen, want het moest geregistreerd worden door een inwoner van Indonesië en hier heb je een legitimatie nodig. Maar dit keer was gelukkig anders. Alleen de procedure duurde zo lang. Maar zolang ik om een paar maanden beltegoed koop, dan kan ik de simkaart blijven houden en zo voor de volgende keer gebruiken als ik weer hier naar toe ga. Terwijl ik wacht heeft mijn nicht samen met mijn moeder saté gekocht. De saté zijn kleiner, maar wel lekker en het avondeten is dus compleet.


Na ongeveer 20 minuten wachten is het eindelijk gelukt met de simkaart en kan ik gewoon internet gebruiken. Na het avondeten zijn we terug gegaan naar huis. Ik ben hierna snel gaan slapen aangezien ik erg moe was. Dénis is later thuis gekomen om zijn koffer op te halen, want hij heeft een etentje gehad in Jakarta. En morgenvroeg vertrekt hij naar Sibolga voor de voorbereidingen van het huwelijk.

Samen met mijn neef en zijn vrouw die op bezoek was
0
Travel Brothers Lehmann
Leave a Comment