AziëDestinationIndonesië

Indonesië 2019 – Dag 1

Dit jaar weer naar het mooie Indonesië. Even terug naar onze roots…….

Indonesië

Vanaf vandaag schrijf ik mijn ervaringen op voor onze site

Dag 1 – Zondag 3-11-2019

Het is op het moment van schrijven(typen) al 22.30 uur. Omdat morgen de treinen niet rijden tussen Venlo en Helmond en we ook niet met de auto willen gaan, hebben we besloten om een hotel te boeken in de buurt van Schiphol.

Onze vakantie is vandaag gestart, maar helaas moest Dénis eerst werken tot 12.00 uur waardoor we in de middag pas kunnen gaan. In die tijd hebben we alles nog kunnen controleren of we alles ingepakt hebben en dat alles is gesloten en de benodigde documenten bij elkaar hebben.

Rond 16.00 uur hebben we de trein kunnen pakken. Omdat de vertrekpunt Venlo is hebben we gelukkig plaats aangezien dat het maar een korte trein is. Naarmate we meer richting Eindhoven komen wordt het steeds drukker. Dit keer wordt het nog drukker omdat de trein vanaf Schiphol ook nog doorrijdt naar Dordrecht ivm werkzaamheden aan het spoor.

Op Schiphol aangekomen hadden we de keuze om door te reizen naar het hotel of eerst een hapje te gaan eten. Als we bij het restaurant in het hotel zouden gaan eten dan waren we waarschijnlijk rond € 75,- kwijt voor 3 personen. Nu hebben we maar bij de Burger King gegeten. Ik weet dat de Burger King in Indonesië heel anders smaakt en misschien niet meer zo lekker is als eerst.

Bij aankomst bij het hotel is het inchecken zo gebeurd. Een medewerker heeft ons geholpen en de sleutels ( een kaart tegenwoordig ) geactiveerd. Het makkelijkste is om vantevoren te betalen bij de boeking. De boeking heb ik gedaan via Booking.com (binnenkort meer bij Tips & Tricks). Hierdoor heb ik ook mijn Skywardsnummer opgegeven waardoor ik Miles kan sparen bij Emirates. Zo kan je later een upgrade doen of korting pakken bij het boeken van een vlucht. De kamer die we hebben is voor 3 personen en ik moet zeggen dat het best ruim is. Alles is netjes, koffie en thee zitten er bij en natuurlijk een koelkastje met flessen water.

Natuurlijk mag een drankje niet ontbreken bij de Skybar. Het is de moeite waard om die even te bezoeken.

0
Travel Brothers Lehmann
Leave a Comment